Plaatsbespreken CV de Paverts Pronkzittingen januari 2019

Plaatsbespreken Pronkzittingen CV de Paverts

Carnavalsvereniging de Paverts opent het carnavalsseizoen met de presentatie van de nieuwe prins op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari 2019.

Het plaats bespreken is op vrijdag 4 januari 19:30 uur bij Residentie Ruimzicht te Zeddam. Op vertoon van de ledenpas kunnen er plaatsen gereserveerd worden. Ook kunnen er op deze avond toegangskaarten voor de zaterdagavond worden gekocht. Deze losse kaarten kosten € 10.00. De pronkzitting zal in het teken staan van het presenteren van de nieuwe prins van het Pavertsdarp welke zal regeren onder het motto: “A-j maor schik heb!”. De zaal gaat om 19.15 uur open en de pronkzitting start om 19.41.Het wordt zeer op prijs gesteld wanneer iedereen de verkleed komt!

Op zondagmiddag 13 januari zal de nieuwe jeugdprins(es) van de Paverts worden gepresenteerd. Op deze middag zijn alle Paverts en Paverinnekes samen met alle ouders en andere familieleden vanaf 13.11 uur van harte welkom om de jeugdpronkzitting bij te wonen. Het belooft een geweldige middag te worden met een spannende presentatie en leuke optredens. De zaal is open vanaf 12.45 uur en de toegang is gratis (vol=vol) dus kom op tijd!

Deel dit bericht!