Deelname Achterhoeks Buutkampioenschap Etten

Het Achterhoeks Buutkampioenschap, georganiseerd door CV de Deurzetters uit Etten, is dit jaar op zaterdag 24 november. Vorig jaar ging Vincent Nijhof er voor de tweede keer van door met de vakjury prijs en was de publieksprijs prooi voor Lambert-Jan Koops. Wie houdt Vincent af van een trilogie? Deelnemers komen dit jaar uit een groot deel van de regio, van Groenlo tot ’s Heerenberg. Maar we zijn ook erg trots te kunnen melden dat er dit jaar een dame de strijd aan gaat om de felbegeerde titel in de wacht te slepen.

Namens CV De Paverts gaan Wilbert Evers en Jörg Knuvink samen de strijd aan tegen andere regionale toppers!

De volgende deelnemers zijn van de partij:

Vincent Nijhof – d’Olde Waskupen
Daniel Schmitz – d ‘Olde Waskupen
Willem Rouwhorst uit Zieuwent
Linda Migchelbrink uit Ulft
Marcel Braam – de Vossenjagers
Joost en Martijn uit Groenlo
Niels Berendsen – CV de Deurzetters                                                                                                          Jörg Knuvink en Wilbert Evers – CV De Paverts

De deelnemers presenteren een buut van minimaal 11 en maximaal 14 minuten waarbij ze gejureerd worden door een jury, wederom onder leiding van juryvoorzitter, Jan Fischer (alias den Hummel) uit Ulft. Naast de prijs van de vakjury is er nog een publieksprijs te verdienen. De publieksprijs was vorig jaar prooi voor Lambert Jan Koops.

In een paar jaar is het Achterhoeks Buutkampioenschap uitgegroeid tot een regionaal fenomeen. Van heinde en ver komen de gasten en deelnemers naar het Achterhoeks Buutkampioenschap dat georganiseerd wordt door deze jonge vereniging uit Etten, de Deurzetters. De Deurzetters zijn in 2015 opgericht, maar hebben zich snel geprofileerd in de regio als een ondernemende vereniging.

Kaarten, à €10,00 per stuk, zijn voor dit lachfestijn op vrijdagavond 12 oktober vanaf 20.11 uur te koop bij Residentie Köster. Het is niet mogelijk vooraf kaarten te reserveren.

Deel dit bericht!